В Україні стартував нацвідбір на Євробачення-2020

2019-10-16 16.45.54 24tv.ua 9800fe47f0ca

Телеканал СТБ та UA:Суспільне мовлення 16 жовтня розпочали приймати анкети для участі у Національному відборі представника України на Євробачення-2020.

Про це повідомляє UA:Cуспільне мовлення

«Прийом анкет розпочинається сьогодні, 16 жовтня. Музичним продюсером Національного відбору залишається Руслан Квінта. Креативна продюсерка — Наталя Франчук. Ведучий прямих ефірів — Сергій Притула», - йдеться в повідомленні.

Відбір у цьому році проходитиме з оновленими правилами. Відтепер учасником нацвідбору може бути виконавець або колектив, який не здійснює концертної діяльності на території РФ із 2014 року, не планує та не анонсує її під час конкурсу й до фіналу Євробачення, а також не в’їжджав на територію Криму з порушенням законодавства.

Фінансову підтримку переможцю відбору під час підготовки, поїздки та перебування на конкурсі надаватиме UA:Суспільне мовлення, а витрати на проведення кастингу та телевізійну частину відбору бере на себе телеканал СТБ.

Відбір складатиметься з трьох етапів: всеукраїнський онлайн-збір анкет (триватиме до 25 грудня), телевізійні півфінали (8 та 15 лютого) та фінал нацвідбору (22 лютого).

Учасником конкурсу можуть бути самостійні виконавці і колективи в складі не більше ніж 6 осіб. Конкурсна пісня має тривати  не більше ніж 3 хвилини, а її текст не може містити закликів політичного, комерційного чи військового характеру.

До участі не допускаються пісні, що вже повністю або фрагментами публічно виконувалися до 1 вересня 2019 року. Виключні майнові права на пісню мають належати учаснику.

65-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2020 відбудеться 12, 14 і 16 травня 2020 року в місті Роттердам, Нідерланди.

Сергій Притула, який балотувався у Раду за списком партії «Голос», уже пожартував у Facebook, що буде питати конкурсантів про «формулу Штайнмаєра».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: