Cadogan Petroleum має намір вкласти ще майже 2,7 мільйона на розвиток Львівщини

b79575c939805ef4f21fa119013a815d

«Юсенко Надра»,  дочірнє підприємство британської компанії Cadogan Petroleum, підписало Меморандум про соціально-економічну співпрацю з селищами Турківського району, що у Львівській області.

Меморандум діятиме впродовж 2019-2022 років, загальний обсяг фінансування на розвиток району становитиме 2 680 000 гривень, передає прес-служба Львівської облради.

Компанія планує підтримувати селищі Турківського району в проектах з розвитку соціальної інфраструктури. Йдеться про Боринську, Лімнянську та Хащівську сільські ради.

Зазначимо, що попередньо «Юсенко Надра» подала заявку до Державної служби геології і надр України, на отримання спецдозволів на Блажівське родовище та Бітлянську ліцензійну ділянку терміном на 20 років, що розташовані у Львівській області, де компанія попередньо провела повноцінне геологічне вивчення.

«Ми розуміємо нашу роль у житті громад, де ми ведемо свою діяльність. Іноземний інвестор у регіоні – це додаткові надходження у місцеві бюджети, робочі місця, соціальні проекти та ініціативи. Наша компанія сподівається на сприяння та підтримку Львівщини у намірі продовжувати нашу діяльність в Україні», – підкреслив Андрій Білий, генеральний директор українського офісу Cadogan Petroleum.

Додамо, що минулого місяця компанія підписала Меморандум про соціальну підтримку з Старосамбірською та Самбірською районними радами на 3 850 000 гривень. Загальний обсяг планованих інвестицій складатиме 6 530 000 гривень.

За 13 років діяльності компанії в Україні Cadogan Petroleum співфінансовувала та реалізовувала різноманітні соціальні проекти для громад: ініціативи з енергозбереження та зменшення викидів, ремонту доріг та об’єктів інфраструктури, газифікації сіл тощо.

Один з останніх проектів компанії стосувався фінансування будівництва спортивного майданчику для людей з інвалідністю у селі Яворів Турківського району.

Нагадаємо, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин 20 серпня провів зустріч із делегацією компанії Cadogan Petroleum на чолі з її головним виконавчим директором Гвідо Мікелотті.

Довідково:

Cadogan Petroleum – британська незалежна нафтогазова компанія, що котирується на Лондонській фондовій біржі та працює в Україні з 2006 року. Компанія займається проведенням геологічної розвідки та експлуатації ліцензійних ділянок в Україні. Поточна виробнича діяльність компаній групи Cadogan зосереджена на двох ділянках, що розташовані у Львівській області: в селищах Монастирець і Бітля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: