Два міста на Львівщині перед загрозою зриву опалювального сезону, - петиція

холодно1

Мешканці міст Новояворівськ та Новий Розділ побоюються, що можуть залишитися без теплопостачання через заборгованість теплоносія перед трудовим колективом та Трансгазом. 

Мешканці міст Новояворівськ та Новий Розділ побоюються, що можуть залишитися без теплопостачання через заборгованість теплоносія перед трудовим колективом та Трансгазом.

Про це йдеться у тексті петиції до Львівської обласної ради.

«Два міста на Львівщині Новий Розділ та Новояворівський опинились перед загрозою зриву опалювального сезону і можуть розділити сумну долю Алчевська та м. Сміли», - переконаний автор петиції депутат міської ради Нового Роздолу Шалаєв Анатолій.

«Неправильне управлінське рішення Агентства з менеджмента і розшуку активів щодо визначення (вдруге) управителя ПП «Гарант М», заборгованість якого перед трудовим колективом двох ТЕЦ - близько 14 млн.грн., заборгованість перед Трансгазом понад 400 млн.грн та ДК «Нафтогаз України» понад 600 млн.грн. Не проведено підготовчі роботи по запуску системи, не ліквідовані прориви на теплотрасі з попереднього опалювального сезону», - також йдеться у тексті петиції.

На думку Шалаєва Анатолія, порожні, не заповнені водою, теплотраси - це ознака того, що два міста Львівщини можуть просто замерзнути і в цих містах буде техногенна катастрофа та зрив освітнього процесу в школах та дошкільних закладах. Заклади охорони здоров'я також не зможуть нормально функціонувати при низьких температурах, відповідно й адміністративні споруди цих міст, підприємства та установи будуть «заморожені» і не зможуть нормально функціонувати. Це відіб'ється на соціально-економічних показниках міст та, найголовніше, здоров'ї громадян.

Підписанти петиції вимагають від Львівської обласної ради втрутитись у ситуацію та на позачерговій/черговій сесії ЛОР найближчим часом ухвалити відповідні звернення до найвищих посадовців держави щодо катострофічної ситуації, яка склалася. А також передбачити з резервного фонду ЛОР та ЛОДА кошти на початок опалювального сезону в містах, погашення заборгованостей по зарплатах мешканців; розробити схему, щоб у подальшому такі ситуації не ставалися.

Станом на 17 жовтня петицію підписали 69 осіб з 1000 необхідних. Дата початку збору підписів: 16 жовтня 2019 р. До кінця збору підписів залишилось: 89 днів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: