Львівське відділення ДБР затримало поліцейського начальника

ДБР2

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, затримали заступника начальника одного з відділень поліції Ужгородського міського відділу Головного управління Нацполіції в Закарпатській області під час отримання 3 тис. доларів США та 5 тис. гривень від підприємця.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

Правоохоронець вимагав щомісячну виплату від приватного підприємця, що займається заготівлею лісоматеріалів, у розмірі 5 000 гривень за нестворення штучних перешкод у підприємницькій діяльності. За 3 000 доларів США обіцяв посприяти в закритті кримінального провадження, відкритого щодо дружини підприємця за внесення недостовірних відомостей в документи.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу

У разі доведення вини, поліцейському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: