У львівській квартирі виявили мертву жінку з 50 котами

72568359_2347724762204703_7377862643173818368_n

16 жовтня у львівській квартирі правоохоронці знайшли мертвою літню жінку, яка кілька днів не виходила на зв'язок. Разом з нею у квартирі було близько 50 котів, деякі з них теж уже мертві.

У своїй квартирі жінка тримала пів сотні хвостатих. Коли пенсіонерка перестала з’являтися на вулиці кілька днів, сусіди викликали поліцію, пише Zaxid.net.

У середу ввечері поліцейські, які приїхали на виклик, вибили двері до помешкання на вул. Літній,6 (між Стрийським парком і Парком культури). Там знайшли мертвою літню жінку і близько 50 кішок, двоє з них теж були уже мертві. Десятки тварин щонайменше чотири дні перебували у зачиненій квартирі разом з тілом господині. За даними поліції, жінка померла природньою смертю.

Тіло господині вже забрали у морг, а котів зачинили у квартирі. Наразі їх підгодовують сусіди та волонтери, які вже почали прилаштовувати тварин.

Волонтерка Ольга Пріска, вже почала збір коштів на їжу та лікування тварин. Точну кількість тварин, які тримала у своїй квартирі пенсіонерка ніхто назвати не може, бо їх дуже багато, частина просто втекли, коли поліцейські вибили двері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: