На території «Алмазінструменту» збудують багатофункційний комплекс

22_0c67e

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво комплексу житлових та нежитлових з садочком та підземним паркінгом, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво комплексу житлових та нежитлових з садочком та підземним паркінгом.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема, виконком видав ПАТ «Львівський завод штучних алмазів і алмазного інструменту» містобудівні умови та обмежень на будівництво багатофункційного комплексу нежитлових та житлових будівель з вбудованими приміщеннями громадського призначення, закладом перебування дітей дошкільного віку, трансформаторною підстанцією, даховою котельнею та підземною автостоянкою на вул. Волинській, 9 у м. Львові зі знесенням існуючих споруд.

«В кожному нашому комплексі передбачено будівництво дошкільних навчальних закладів, в іншому нашому комплексі буде будівництво повноцінної школа, вона буде експерементальною. А в цих комлексах, де є можливість облаштувати багато озеленення. Ми виходили з критеріїв, що це буде багато зелені, багато простору і не буде автомобілів», розповів представник забудовника Ігор Гуменчук.

Площа земельної ділянки - 2,1800 га. Вона перебуває в комунальній власності і призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 36 %. Гранична висота споруд - 27,1 м.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: