Поліцейські затримали водія, причетного до смертельної ДТП на Львівщині

4

Внаслідок ДТП одна людина загинула, ще четверо – госпіталізовані.В поліцію сьогодні, 18 жовтня, близько 02.00 надійшла інформація про те, що на автодорозі Київ-Чоп біля села Сокільники Пустомитівського району сталося зіткнення транспортних засобів. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

Внаслідок ДТП одна людина загинула, ще четверо – госпіталізовані.

В поліцію сьогодні, 18 жовтня, близько 02.00 надійшла інформація про те, що на автодорозі Київ-Чоп біля села Сокільники Пустомитівського району сталося зіткнення транспортних засобів. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «Рено Лагуна», 20-річний житель Перемишлянського району,перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Фольксваген Пасат», яким керував 50-річний мешканець Івано-Франківської області.

Внаслідок зіткнення на місці події загинула пасажирка «Фольксвагену», 47-річна жителька Івано-Франківської області. Обидва водії та двоє пасажирів «Рено» віком 20 та 21 рік госпіталізовані.

Статтею передбачене покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Водія «Рено» затримано в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: