«Слуги народу» посварилися з Гончаруком

Гончарук 2

На закритому засіданні фракції «Слуга народу» зранку 18 жовтня відбувалися сварки між депутатами та прем’єр-міністром Олексієм  Гончаруком.

Про це повідомляють джерела «Української правди» у «Слузі народу».

Загалом на засіданні фракції обговорювали два питання: законопроект про анбандлінг «Нафтогазу» та розподіл субвенцій на округи між мажоритарниками.

«Нашим мажоритарникам розповідали, що ніяких субвенцій не буде, а сьогодні виявляється, що якась робоча група Мінфіну та бюджетного комітету поділили соцеконом за 2019 рік. Фактично 100 «мажорів» залишилося без грошей! Ось вони й обурювалися, сварилися», - зазначив один з депутатів «Слуги народу» у розмові з УП.

«Була сварка через ГТС. Ми обурювалися, чому прем’єр вламує сьогодні голосувати цей проект без попереднього обговорення. У нас же у фракції є й соціалісти – депутати почали кричати: «не віддаси національну власність у приватні руки». Олексій їм каже: та це не у приватну власність, це наші міжнародні зобов‘язання», - пояснив уже інший нардеп.

У результаті фракція домовилася з прем’єром ще раз зустрітися та обговорити всі ці питання, а також детально обговорити бюджет на 2020 рік.

18 жовтня після години запитань до уряду прем’єр Олексій Гончарук зібрав фракцію «Слуги народу» у кінозалі Верховної Ради. Депутати сперечалися, коли голосувати закон про газотранспортну систему.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: