Вікенд у Львові: куди піти 19 і 20 жовтня

Найцікавіші події у Львові на вихідних 19 і 20 жовтня.

Як створити свій медіа проект, Х ювілейне Свято сиру і вина та музичний перформанс у трамвайному депо — в афіші подій від ІА Дивись.info.

Музичний перформанс Folded Maps of Time

20 жовтня, 19:00 Lem Station (вул. Вітовського, 57)

Марек Холонєвський та Кріс Катлер представляють музичну виставу, в якій мозкова активність виконавців, зафіксована за допомогою спеціальних чутливих датчиків, проектується на екран як віртуальна модель мозку.

Як створити свій медіа проект? 2.0

19 жовтня, 11:00, Центр Шептицького 

Воркшоп по створенню свого медіа продукту допоможе тобі знайти ідеї, опрацювати їх, зрозуміти стратегію та процес творення продукту.

Теми, які обговорюватимуться та теоретичній частині івенту:
- як і де шукати ідеї для власного медіа продукту
- майданчики для реалізації
- від ідеї до втілення/етапи проекту
- команда - основа проекту
- цільова аудиторія, як працювати з нею
- контент, як творити і творити якісно
- фінанси, за які гроші створити свій продукт і де їх знайти?
- як працює реклама і чи потрібна вона?
- Pr&marketing медіа

Практична частина:
- робота у групах.
- опрацювання ідей по створення власного медіа продукту
- презентація проектів.

Спікер та Ментор - Мар’яна Романяк/ засновниця FMS/ співзасновниця Радіо Сковорода та тревел проекту Блог 360/ авторка та ведуча проекту Теорія Великого Виклику на 24 каналі

День Львівського Сирника

20 жовтня, 14:00, Палац Потоцьких (вулиця М.Коперника, 15)

18−20 жовтня у Львові на території Палацу Потоцьких та подвір’ї Палацу мистецтв (вул. Коперника, 15−17) відбуватиметься найбільший гастрономічний фестиваль осені — Х ювілейне Свято сиру і вина.

Традиційно на третій день Свята відбуватиметься День сирника: гостей свята пригощатимуть традиційним львівським десертом. Також будуть простір Art&Wine, презентація об’єктів із винних корків CorkArt та картини вином, музика та книги про вино.

Підсумкова виставка 11 Міжнародного симпозіуму гутного скла у Львові

До 5 листопада, Національний музей у Львові ім. Андрея Шептицького (просп. Свободи, 20)

11-ий Міжнародний симпозіум гутного скла у Львові проходив з 5 до 15 жовтня 2019 року. Художники з різних континентів зібралися, щоб працювати біля гутної печі та у майстернях єдиної в Україні кафедри художнього скла. Міжнародний симпозіум гутного скла у Львові є найтривалішим у світі безперервним заходом художників-склярів. У ювілейному симпозіумі взяли участь 50 митців з 20 країн. Це художники з CША, Ісландії, Туреччини, Азербайджану, Японії, Норвегії, Швейцарії та інших країн. До експозиції підсумкової виставки увійшли роботи робіт усіх іноземних учасників, а також українських митців.

Виставка «Угорська рапсодія»

До 1 грудня, Палац Лозинського / Львівська національна галерея мистецтв ім. Бориса Возницького (вул. Стефаника, 3)

Виставка творів угорських художників XVIII-XX ст. більшість з яких вперше виймуть із запасників музею і в повноті представлять для огляду. У збірці галереї їх понад 90 і більшість експонатів на цій виставці постануть перед глядачем вперше.

Оперети «Директор театру» та «Ключ на бруківці»

19 жовтня, 18:00 Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької (просп. Свободи, 28)

Музичний вечір, який включає зингшпіль «Директор театру» В.-А.Моцарта з лібрето Готліба Штефані та оперета «Ключ на бруківці, або Пригоди весільної ночі» Ж.Оффенбаха з лібрето М.Делакура і А.Моранда

Ніч Контрастів

19 жовтня, 18:00 Львівська обласна філармонія (вул. Чайковського, 7)

Спеціальна подія «Контрастів 2019» передбачає представлення тенденцій у сучасній інструментальній та електронній музиці з показом мультимедійних проектів. За підтримки Міністерства культури і національної спадщини Республіки Польща, Інституту Адама Міцкевича (Польща), Goethe-Institut в Україні, Представництва OeAD у Львові та програми Culture Bridges.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: