Зловмисника, який у Львові підрізав підлітка, розшукали в Івано-Франківську

ножове поранення

46-річному раніше неодноразово судимому львів’янину загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

В Шевченківський відділ поліції 11 жовтня о 7.30 надійшло повідомлення від медиків про те, що у лікарню госпіталізовано хлопця з проникаючим ножовим пораненням живота, інформують у прес-службі поліції Львівської області.

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження 17-річний львів’янин отримав 10 жовтня близько 17.30 на вулиці Мазепи під час конфлікту з невідомим чоловіком.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

«Оперативники Головного управління Нацполіції Львівщини та Шевченківського відділу поліції встановили, що до скоєння злочину причетний раніше неодноразово судимий 46-річний львів’янин. Правоохоронці його розшукали в Івано-Франківську. Наразі  проводяться усі необхідні слідчі дії, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу та повідомлення про підозру у скоєнні злочину», – розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: