Львів'яни проти забудови «Горіхового Гаю» - необхідні підписи зібрано

горіховий гай

15 жовтня активні мешканці вулиць Куликівська, Сміливих та Околичної, що межують з «Горіховим гаєм» виступили проти забудови парку.

15 жовтня активні мешканці вулиць Куликівська, Сміливих та Околичної, що межують з «Горіховим гаєм», виступили проти забудови парку.

Про це йдеться на сайті місцевих петицій.

«В цьому парку вже активно ведуться обкопування зі всіх сторін і тягнуть високовольтний кабель для будівництва будинку! Дозвіл №10-03 на тимчасове порушення благоустрою для влаштування будівельного майданчику підписано чиновниками Франківської районної адміністрації », - йдеться у повідомленні.

За словами автора петиції Бондіна Дмитрія Володимировича, забудова парку загрожує львів'янам позбавленням можливості відпочивати у цьому місці. «В цьому парку багато молодих людей, які займаються спортом, і кожен з них може позбутись місця для занять та відпочинку. Просимо міську владу вплинути на це питання і не допустити продовження  забудови парку! Просимо міську раду затвердити чіткі межі парку Горіховий Гай», - йдеться у тексті петиції.

Станом на 21 жовтня петицію підписали 512 осіб з 500 необхідних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: