На Закарпатті прапорщик обкрадав власний прикордонний загін (фото)

74507805_3003477816351880_5376063362436169728_n

Прапорщик привласнив продукти харчування та речове майно, які призначалися для користування особовим складом відділу прикордонної служби.

Як інформує прес-служба військової прокуратури Західного регіону України, слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, задокументовано факти привласнення старшиною одного із відділень інспекторів прикордонної служби ВПС «Ужгород» Чопського прикордонного загону військового майна.

Установлено, що вказаний прапорщик, з метою особистого збагачення, упродовж вересня-жовтня 2019 року привласнив продукти харчування та речове майно, які призначалися для користування особовим складом відділу прикордонної служби.

Окрім того, задокументовано факти продажу цього військового майна, за яке військовослужбовець виручив 6300 грн. При цьому вартість зазначеного реалізованого майна була врази нижча її ринкової.

На даний час, у межах кримінального провадження проведено обшуки за місцем проживання та служби старшини, призначено ревізію. За результатами їх проведення вирішуватимуться питання про повідомлення військовослужбовцю про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: