Уряд призначив в.о. голови НАЗК: декларація чиновниці

назк

Кабінет міністрів на засіданні в неділю тимчасово поклав виконання обов'язків голови Національного агентства з питань запобігання корупції на Наталію Новак.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Крім того, виконання обов’язків голови Державного агентства інфраструктурних проектів тимчасово покладено на Олега Потапова. Уряд звільнив Дмитра Петренка з посади голови Державної служби морського та річкового транспорту.

Довідка: З 28 березня 2018 року НАЗК очолював Олександр Мангул. До цього два роки головою НАЗК була Наталія Корчак.

Передісторія: 2 жовтня Верховна Рада ухвалила закон, який змінює форму упрвління Національним агентством з питань запобігання корупції. Згідно зі змінами, керувати діяльністю НАЗК замість п'яти членів буде голова, якого призначає і звільняє Кабінет міністрів. Отже, форму управління НАЗК буде змінено з колегіальної на одноосібну.

16 жовтня закон підписав президент.

Декларація чиновниці. Новак Наталія Василівна - депутат 7-го скликання. У декларації очільниці НАЗК вказано загальну суму сукупного доходу за рік 267 622 грн. При цьому заробітна плата - 177 790 грн. Інші доходи та дивіденди - 88 915 грн.

Наталія Новак володіє двома земельними ділянками площею 318 та 997 кв. м. відповідно, а також квартирою розміром 33 кв. м. і садовим будинком 31, 8 кв. м. та іншим нерухомим майном загальним розміром 85.3 кв. м.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: