На Львівщині в грудні відбудуться місцеві вибори

вибори

22 і 29 грудня у низці областей України, серед яких і Львівщина, відбудуться перші вибори депутатів сільських, селищних, міської рад об’єднаних територіальних громад. Про це повідомила начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Зоряна Павлів, йдеться на сайті ЛОДА.

ЦВК призначила додаткові місцеві вибори в Облазницькій сільській раді Жидачівського району, у Мишлятицькій та Хідновицькій сільських радах Мостиського району. Вони приєдналися до Гніздичівської ОТГ та Шегинівської ОТГ відповідно. Виборчий процес додаткових місцевих виборів розпочнуть за 50 днів до дня виборів, тобто з 2 листопада.

На 29 грудня призначили перші вибори депутатів Нежухівської сільської ради і Нежухівського сільського голови Стрийського району. До складу Нежухівської сільської об’єднаної територіальної громади увійшли: Нежухівська сільська рада, Голобутівська сільська рада, Завадівська сільська рада, Заплатинська сільська рада, Ланівська сільська рада. Виборчий процес тут розпочнуть 9 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: