На злодії шапка горить: рецидивіст раптово почав тікати від патрульних, при огляді правоохоронці виявили наркотики

котики21

Патрульні зупинили на вулиці чоловіка, який повинен був бути під адміністративним наглядом. У нього знайшли речовини наркотичного походження.

Про це повідомляє відділ комункації Патрульної поліції.

Сьогодні вночі під час патрулювання на площі Соборній у поле зору патрульних потрапив чоловік, який різко розвернувся та почав йти в іншу сторону, як тільки побачив службовий автомобіль поліції. Інспектори вирішили його наздогнати та перевірити, чи причетний даний громадянин до правопорушень. 26-річного чоловіка перевірили в базі даних та з‘ясували, що він повинен бути вдома, оскільки перебуває під адміністративним наглядом.

Крім того виявилося, що чоловік має багате кримінальне минуле: крадіжки, зберігання наркотиків, шахрайство та хуліганство вчинене зі застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

Патрульні попросили чоловіка показати, що він має при собі. В сумці виявили чотири поліетиленові пакети з речовинами рослинного походження та порошком синього і білого кольору. На місце події викликали експертів, які вилучили речовини на експертизу. Справу передали слідчим Галицького відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: