За рік туристи купили лише 600 Lviv City Card

2019-10-22 16.22.19 lviv.travel 9175eb88426f

27 вересня 2018 року ЛКП «Центр розвитку туризму м. Львова» запустило проект Lviv City Card, головною метою якого було покращення туристичної пропозиції, промоція культурних закладів та допомога туристам в перебуванні у місті.

Як інформує прес-служба Львівської міськради, за рік часу було продано більше 600 карток, приблизно 20% з яких було придбано онлайн. Найбільш популярні картки на 48 та 72 години. Серед атракцій перші топ 5 місць: екскурсія містом на Чудо бусі / Чудо поїзді, Д.С. Таємна аптека, Личаківський цвинтар, Шевченківський Гай та Вежа Ратуші. З лютого 2019 року до проекту долучилися Музей скла та Музей Франка.

За липень-вересень 2019 року відчутно збільшився попит на картки, тому у співпраці з ЛКП «Львівелектротранс» запустили з жовтня рекламу на трамваї за маршрутом № 1, який, можна сказати, є найпопулярнішим маршрутом серед туристів, тому що курсує через площу Ринок, і саме цей маршрут дає можливість підвищити впізнаваність картки.

Нагадаємо, що Lviv City Card — це туристична картка, з якою можна безкоштовно відвідати близько 20 музеїв/галерей, піднятися на Вежу Ратуші, ознайомитися з містом на екскурсії на Чудо бусі або Чудо поїзді та отримати знижки в кав’ярнях та ресторанах міста. Термін дії картки на 24, 48 та 72 години.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: