На Пустомитівщині згоріла господарська будівля, вогонь перекинувся на житловий будинок

горіла

У вівторок, 22 жовтня, о 23:10 Служба порятунку «101» отримала повідомлення про пожежу в с. Лисиничі Пустомитівського району.

Про це повідомляє віддл комунікації ГУ ДСНС у Львівській області.

Пожежа виникла в дерев’яній господарській будівлі, розміром 5×8 м. На момент прибуття вогнеборців вогонь швидко розповсюдився дерев'яними конструкціями будівлі. Складність гасіння пожежі полягала в загрозі перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. Вогнеборці швидко локалізували пожежу та запобігли розповсюдженню вогню і врятували сусідній житловий будинок від знищення.

Пожежу вдалось локалізувати о 23:55 та ліквідувати о 00:42. Внаслідок пожежі вогнем знищено господарську будівлю. Крім того, пошкоджено пластикову дахову підшивку на площі 10 кв.м, одне металопластикове вікно, дерев’яну обрешітку та лати на площі 6 кв.м сусіднього двоповерхового цегляного житлового будинку.

Пожежу ліквідували рятувальники 61 -ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Винники та 1 -ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. Залучено 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: