Пласт відмовився від держфінансування

пласт

Українська скаутська організація «Пласт» попросила депутатів Верховної Ради не включати норму про фінансування організації до відповідного законопроєкту і запустила кампанію зі збору коштів, про це йдеться в прес-релізі організації.

Українська скаутська організація «Пласт» попросила депутатів Верховної Ради не включати норму про фінансування організації до відповідного законопроекту і запустила кампанію зі збору коштів, про це йдеться в прес-релізі організації.

Нещодавно президент Володимир Зеленський ветував закон про державну підтримку «Пласту» і повернув його в парламент на доопрацювання.

Організація закликала депутатів не включати пункт про фінансування «Пласту» в оновлений законопроект, щоб «не входити в політичний контекст».

У зв'язку з тим, що вперше за останні роки організація залишиться без держфінансування, «Пласт» запустив кампанію зі збору коштів для «масштабного розвитку і діяльності». Зібрати планують 10,5 мільйона гривень.

Глава «Пласту» Станіслав Андрійчук розповів, що ці кошти допоможуть підготувати нових волонтерів-виховників і створити нові структури організації.

«В основі «Пласту» - виховання дитини через всебічний розвиток і наша мета: охопити якісними програмами якомога більше дітей. Однак, на жаль, зараз склалася ситуація, що батьки і діти змушені чекати, щоб записатися в нашу організацію. Адже сьогодні ми не можемо самостійно покрити їхні потреби через брак вихователів, відсутність приміщень для занять і недостатню організаційну підтримку нових та існуючих структур», - сказав він.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: