Продовження маршруту №52 підтримало більше тисячі мешканців Львова

Strajk-Avtobus-17-1-2 (7)

Ініціативу громадської організація «За Якісний Транспорт» щодо продовження автобусного маршруту №52 до вул. Під Голоском підтримало 1090 мешканців мікрорайону, ректор Української академії друкарства та голова первинної профспілкової організації студентів Української академії друкарства.

Про це інформують у ГО «За Якісний Транспорт».

Представники громадської організації «За якісний транспорт» звернулись із листом до міського голови Львова Андрія Садового, щоб він дав доручення управлінню транспорту ЛМР в найкоротший термін забезпечити продовження автобусного маршруту №52.

Також хочемо повідомити, що представники громадської організації 9 жовтня мали зустріч з начальником управління транспорту Орестом Олеськівим за участі заступника міського голови Львова Андрієм Москаленком. Попередньо представники міста підтримують бачення ГО щодо розвитку мікрорайону і забезпечення його додатковим громадським транспортом.

«Надіємось, що цього тижня відбудеться виїзд на вулицю Під Голоском за участі представників Шевченківської районної адміністрації, про яку домовлено з представниками міста на попередній зустрічі», - повідомили в громадській організації.

«Виїзна нарада на вулицю Під Голосоком є важливим елементом запуску автобусного маршруту №52, бо перш ніж запускати автобуси на цю вулицю, ми маємо подбати про безпеку пересування, а саме дорога по вищезазначеній вулиці потребує ямкового ремонту, покращення вуличного освітлення, облаштування зупинок під автобуси великої вмістимості», – зазначив заступник голови правління ГО «За якісний транспорт», Назар Товстига.

Нагадуємо, що 17 вересня розпочався збір підписів щодо продовження автобусного маршруту №52 і корегування робити автобусного маршруту 7. Збір підписів тривав в межах сьомої зустрічі в рамках проекту «Зробимо Львів комфортним містом для життя», заплановано до кінця року провести до 30 зібрань активних мешканців. На меті цих зустрічей є обговорення актуальних проблем і пропозицій, які надходять до громадської організації чи не щодня. І через публічний діалог напрацьовувати шляхи покращення ситуації в місті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: