У Львові водій запропонував патрульним 10 000 гривень, щоб ті закрили очі на підроблені документи

підробка

Після того, як патрульні виявили у документах водія ознаки підробки, той запропонував їм 10 000 гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації Патрульної поліції у Львівській області.

У вівторок, 22 жовтня, під час пішого патрулювання в центральній частині міста, інспектор 2-го батальйону побачив автомобіль Renault Master, водій якого не виконав вимог знаку «поворот тільки праворуч» та поїхав з вулиці Вороного ліворуч до площі Міцкевича.

Його зупинили та попросили пред’явити документи. Під час перевірки патрульні побачили ймовірні ознаки підробки посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Водія попросили показати номер кузова. Він не співпадав з офіційним номером в базі даних. Чоловіку повідомили, що на місце події викликають слідчо-оперативну групу, оскільки є всі підстави вважати, що документи є підробленими.

Коли водій це почув, то запропонував інспекторам 10 000 гривень, щоб його відпустити. Патрульні попередили правопорушника про відповідальність за таку пропозицію, проте чоловік наполегливо продовжив.

Тепер чоловіку загрожує відповідальність за пропозицію хабара. Слідчі вилучили у водія документи на експертизу, проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: