У мерії нагадують: заїзд приватного транспорту на територію кладовищ заборонено

marshrutka_lviv_2982

Мешканцям, які 1 листопада поїдуть на цвинтарі Львова вшанувати померлих родичів, нагадують: заїзд легкового транспорту на територію цвинтарів заборонено.

Для полегшення доїзду громадян до місць поховань їх родичів та близьких в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міської ради планує посилити роботу громадського транспорту, який курсує до кладовищ. Про це повідомляють на сайті Львівської міської ради.

«Згідно законодавства заборонено заїзд приватного транспорту на територію кладовищ. Тому ми просимо мешканців про це пам’ятати, особливо 1 листопада, під час святкування 101 річниці проголошення ЗУНР та Дня всіх Святих, коли відбуватиметься масове відвідування родинних поховань на цвинтарях міста.

Заїзд на легкових автомобілях буде дозволений, орієнтовно, з 16.00 год до 18.00 для відвідування родинних поховань людям з інвалідністю та особам похилого віку, які не здатні пересуватися самостійно і потребують перевезення їх на автомобільному транспорті. Просимо поважати один одного та не створювати незручностей відвідувачам та працівникам кладовищ», — повідомили в управлінні інженерного господарства ЛМР.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: