Один з найбільших ТЦ України транспортує папуг у коробках для печива (фото)

папуги1

Для перевезень птахів між філіями ТЦ «Епіцентр К» використовує коробки з-під цукерок або печива.

Про це повідомляється на сторінці UAnimals у Фейсбук.

До організації звернувся відвідувач торгового центру і повідомив, що зауважив непридатні умови транспортування птахів. В дописі йдеться: «В Епіцентр К продають живих папуг, а працівники абсолютно спокійно розповідають про «брак» при транспортуванні». Під браком мається на увазі особи травмованих або мертвих папуг.

У відповідь на допис спільноти торговий центр опублікував текст, у котрому зазначив, що для транспортування на підприємстві використовують спеціальні контейнери, які зроблені таким чином, щоб птахи не змогли постраждати під час перевезення і не злітали.

«Коли птахи приїжджають до торговельного центру, вони приймаються без черги та переміщаються відразу до просторої та зручної для них клітки. Ні одна жива істота не застрахована від хвороб, а птаха, яка має ваду здоров’я – це брак, як страшно це слово не звучить. Тому всі папуги, які приїжджають переміщаються в окремі клітки від всіх інших», -йдеться у відповіді «Епіцентру К».

Однак зоозахисники не згідні з таким трактуванням «безпечних умов» і вимагають в мережі припинити транспортування птахів у такий спосіб.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: