У Запоріжжі активістку поранили ножем в серце, вона у реанімації

Запоріжжя

У Запоріжжі напали з ножем на керівницю громадської організації «Запорізький ромський центр «Лачо Дром» Анжеліку Бєлову. Про це повідомляє поліція Запорізької області.

Також на Facebook-сторінка президента Асоціації національних меншин Запорізької області Науфаля Хамдані, йдеться, що напад здійснили серед білго дня.

«Напад було скоєно серед білого дня. Злочинець після довгого переслідування напав на Анжеліку в під'їзді і завдав удар ножем в область серця. Зараз дівчина в реанімації. Її оперують».

Напад стався в Космічному мікрорайоні Запоріжжя, на вулиці Європейській. Дівчина є також дружиною запорізького громадського працівника, лідера організації «Антікорупційній рух Запоріжжя» Костянтина Бєлова.

Асоціація національних меншин Запорізької області закликала запорізьких правоохоронців знайти і покарати злочинця. А небайдужих жителів Запоріжжя - допомогти правоохоронцям.

Поліція повідомляє про проведення оперативно-розшукових заходів щодо встановлення особи і місцезнаходження зловмисника. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: