Перестрілка у Харкові: вбили свідка у справі Вороненкова (відео)

630_360_1508313985-4214

У п'ятницю в перестрілці в Шевченківському районі Харкова був убитий Володимир Борох – один зі свідків у справі про вбивство депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Про це повідомив адвокат Святослав Пархоменко, захисник Олександра Лося, підозрюваного в організації вбивства росіянина, пише УП.

Поліція Харкова в п'ятницю повідомила про перестрілку на вулиці Клочківській біля входу в супермаркет «Восторг»: нападники під'їхали на парковку супермаркету на автомобілі, розстріляли двох чоловіків з автоматичної зброї, а потім зникли. На місці злочину також виявили пістолет з глушником, який за словами поліції, міг належати жертвам нападу.

Згідно з повідомленням правоохоронців, один з постраждалих помер, а другий доставлений в лікарню. За інформацією харківського видання Newsroom, вижив Георгій Ісааков, колишній заступник глави харківського відділення бійцівсього клубу «Оплот» Євгена Жиліна.

Ісааков, за інформацією харківських журналістів, мав зв'язки в кримінальних колах, затримувався за зберігання зброї і раніше вже був об'єктом замахів.

Поліція оголосила план перехоплення нападників. За попередніми даними, один з них при спробі затримання на Південному вокзалі Харкова підірвався на гранаті.

Начальник управління нацполіціі Харківської області Валерій Сокуренко в коментарі журналістам «Суспільного», назвав перестрілку «бандитськими розборками».

За його словами, після того, як підозрюваний підірвав себе гранатою, поліція припинила оперативний пошук його спільників.

Відео: Актуальные новости Украины и мира

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: