Перші результати «Громадського бюджету» у Славській ОТГ (фото)

22a33741c71dd1e489ff4d0acac8312d

Проект «Громадський бюджет» стартував у січні 2019 р., з 7 проектів перемогу здобули чотири, серед яких і проект «Кольоровий відпочинок» Славського ЗЗСО. 

Про це йдеться на сайті Славської селищної ради.

Загалом на реалізацію проекту з місцевого бюджету виділили 49990 тис. грн. Щоб учні змогли комфортно організувати свій відпочинок, на ці кошти у Славському ЗЗСО закупили:

  • 6 бенкеток;
  • 25 пуфіків;
  • 10 крісел-мішків;
  • 2 настільні гри (футбол та хокей).

Раніше під час перерв здобувачі освіти перебували у коридорах закладу, стояли біля стін, сідали на підвіконнях, на підлогу або цементні сходи. Альтернативним рішенням для комфортності шкільного середовища стало наповнення інтер’єру зручними м’якими меблями.Стануть корисними такі покупки і для батьків здобувачів освіт. Вони зможуть зручно зачекати на своїх дітей.

Нагадаємо, що Громадський бюджет Славської об’єднаної територіальної громади (далі - ГБ) - механізм взаємодії Славської селищної ради та виконавчого органу Славської селищної ради з громадськістю, спрямований на залучення учасників громадського бюджету Славської об’єднаної територіальної громади до участі у бюджетному процесі, подання командами проектів, формування командах проектів, проведення голосування за проекти, здійснення контролю за їх реалізацією в межах визначених Славською селищною радою параметрів ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: