У Львівському палаці мистецтв стартував Форум можливостей #Не_формат

_1572081106_613x321.81982438365_3_0
Фото: ЛОДА

Сьогодні, 26 жовтня, на території Львівського палацу мистецтв стартував Форум можливостей #Не_формат. Участь у заході взяли понад 350 молодіжних лідерів з усієї області.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Присутніх привітав заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема.

“Впродовж останніх кілька років ми маємо хороші напрацювання у питаннях розвитку молодіжної інфраструктури. Цей форум – це місце можливостей, зростання та реалізації певних цілей.  Важливо, щоб молодь мала змогу працювати в командах, ділитись досвідом щодо власних проектів з іншими. А цьому  сприяє неформальна освіта, молодіжні центри та інфраструктура. Зичу усім сьогодні змістовної дискусії, щоб ми разом досягали успіху”,  – зазначив Олександр Ярема.

Метою заходу є мотивація та активізація молоді Львівської області до створення власних ініціатив, які у майбутньому позитивно вплинуть на громади.

“Проявляйте свою активність щоденно, знайомтесь з іншими учасниками цього заходу  та діліться своїми ідеями, а опісля спільно втілюйте ці проекти. З боку облдержадміністрації ми завжди підтримуємо креативну та розумну молодь”, – наголосив директор департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Андрій Ковальський.

На форумі упродовж дня працюватиме три платформи: мотиваційна «Від мрії до дії», навчальна «Заряди свій мозок» та інноваційна платформа для молодіжних працівників «Новий подих». Також під час неформального спілкування працюватиме громадське кафе Львівщини, де учасники зможуть ознайомитися із можливостями та налагодити співпрацю.

У програмі близько 30 спікерів із всієї Львівщини та України: державні службовці, представники бізнесу, психологи, працівники молодіжних центрів та громадські діячі, солісти музичних гуртів та багато інших.

Зазначимо, організаторами заходу є  Львівський обласний молодіжний центр, департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: