Лоукостер «SkyUp Airlines» відкрив авіарейс зі Львова в ОАЕ (фото)

3
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів"

Відкриття бази та нового напрямку: SkyUp розширяє географію та можливості аеропорту "Львів"

Про це повідомляє прес-служба міжнародного аеропорту "Львів".

Вчора, 26 жовтня, у ДМ «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького» відбудуться відразу дві важливі події, пов’язані зі співпрацею з першим українським лоукостером – авіакомпанією SkyUp Airlines.

Перша – це початок базування літака перевізника на нашому летовищі, а друга – відкриття нового напрямку для аеропорту «Львів» у Шарджу (Об’єднані Арабські Емірати).

Про намір базування літака Boeing 737-86Q, бортовий номер UR-SQH, у Львові було оголошено ще під час презентації перших регулярних рейсів SkyUp у нашому аеропорту 17 жовтня. Тоді про це повідомив Генеральний директор SkyUp Airlines Євгеній Хайнацький. Він розповів, що рівень співпраці з аеропортом «Львів» вже на такому рівні, що є необхідність у базування літака, який буде обслуговувати, як регулярні так і чартерні рейси авіакомпанії.

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів"

Генеральний директор львівського аеропорту Тетяна Романовська також відзначила, що рішення авіакомпаній про базування літаків є добрим знаком для стабільного постійного росту авіаперевезень:

«В авіаційній сфері одним з ключових показників розвитку аеропортів є розташування в ньому базової авіакомпанії. Ці перевізники в подальшому розвивають тут транзитний вузол, іншими словами хаб, а не лише приймають розворотні рейси з інших базових аеропортів.

То ж ми дуже раді, що авіакомпанія SkyUp прийняла рішення відразу після початку співпраці вивести її на якісно вищий рівень. Очікуємо від них ще одного базового літака на весну наступного року, а також нових напрямків та збільшення кількості рейсів».

Щодо нових напрямків, то чекати довелося не довго і вже сьогодні авіакомпанія відкрила перший з трьох – у Шарджу. Невдовзі SkyUp також розпочне виконання польотів з аеропорту «Львів» у Париж (Бове) і Тель-Авів.

Рейс у Шарджу став знаковим для аеропорту, адже значно розширяє географію роботи львівського летовища, а також відкриває експансію у новий, дуже цікавий для наших пасажирів та перспективний регіон. Про інтерес до рейсу вже свідчить пасажиропотік – сьогодні на виліт зі Львова було максимальне заповнення – 189 пасажирів.

Літак, як годиться, зустріли водяною аркою, а група споттерів влаштувала для літака та членів екіпажу теплий прийом та яскраву фотосесію.

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів"

Про компанію SkyUp:

Компанія SkyUp Airlines заснована в червні 2017 р. і почала працювати з травня 2018.
Флот налічує 9 повітряних суден. До кінця 2019 компанія планує розширити його до 10 літаків.

На даний момент SkyUp має близько 50 маршрутів (регулярних та чартерних). Станом на 1 жовтня 2019 авіакомпанія перевезла 1 567 478 пасажирів з початку виконання польотної програми.

Авіакомпанія активно розвиває авіасполучення в середині країни. Відкрили рейси: Київ – Одеса, Харків – Одеса, Київ – Запоріжжя, Київ – Львів, Київ – Харків, Харків – Львів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: