До кінця року у Львові встановлять 350 камер з новітніми можливостями

32

До кінця 2019 року планується встановити близько 350 камер відеоспостереження. Серед них 32 із системою розпізнавання обличчя та можливістю подальшого онлайн пошуку осіб.

Про це повідомляє відділ комунікації Львівської міськради.

Такі камери дадуть змогу правоохоронним органам міста відслідковувати та розшукувати людей у режимі реального часу. Камери із системою, яка має функцію розпізнавання обличчя, планується встановити в центральній частині та на вокзалах міста.

«Львів поступово розбудовує міську систему відеоспостереження. Розпочали ми ці розбудови у 2015 році. На сьогоднішній день у нас є загальноміських 170 камер відеоспостереження. Вони зосереджені переважно у людних місцях: перехрестях, заїздах у місто, площах тощо, - пояснює начальник управління безпеки міста Юрій Діль.

Наступний етап надасть змогу збільшити чисельність камер, площ, громадських просторів. Це робиться для того, щоб мешканці міста і туристи почували себе в безпеці. Цьогоріч плануємо обладнати ще близько 350 камер відеоспостереження по різних об’єктах. Також у поточному році буде встановлено 10 роботизованих камер на великих площах для огляду скупчення осіб», - підсумував Юрій Діль.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: