Найближчим часом тепло у школах Львова не з'явиться: у міськраді пояснили причину

IMG_6559

29 жовтня у Львові планується початок опалювального сезону. Однак школи поки що опалювати не будуть.

Про це під час виїзного брифінгу заявила заступниця міського голови Львова з питань житлового-комунального господарства Ірина Маруняк.

«У школах тепло не подаватиметься, бо там зараз тривають канікули, - пояснила Ірина Маруняк. - До відомчих будинків тепло буде подаватися за їхньою пропозицією».

За словами Ірини Маруняк, інформація про відмову від теплопостачання для відомчих будинків буде публікуватися в медіа та соцмережах. «Якщо вони відмовляються, будуть складатися відповідні акти про це. Ця інформація буде оприлюднена через медіа та соцмережі, щоб суспільство було в курсі, якщо голова корпоративу чи ОСББ відмовився від подачі тепла», - повідомила Маруняк.

Заступниця міського голови також повідомила, що міські ТЕС подаватимуть тепло синхронно. Крім того, місто має в розпорядженні 135 одиниць техніки, закуплена сіль та реагенти для полегшення умов на дорогах. «З вівторка, 29 жовтня, починаємо опалювальний сезон. Всі ЛКП готові, акти готовності підписано, в тому числі акти ОСББ по відомчих будинках, проведено перевірку лічильників, на ТЕС також проведені ремонтні роботи. Є 135 одиниць техніки у придатному стані. Минулого тиня проводилися випробування техніки, зауважень до експлуатації немає», - підсумувала Ірина Маруняк.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: