Осередок Пласту у Львові має нову керівницю

Анастасія_Слюсаренко

Осередок Пласту у Львові очолила пластунка Анастасія Слюсаренко. За відповідне рішення проголосували члени організації під час Загального збору станиці, який відбувся 27 жовтня 2019 року в приміщенні сесійної зали Львівської обласної ради.

Про це повідомляють у прес-службі НСОУ «Пласт».

На цій посаді Анастасія замінила Іванку Герус, яка була станичною у період 2018-2019 роки. Заступником станичної обрали Ярослава Булишина.

Також під час Загального збору станиці було обрано новий склад Станичної пластової ради (виконавчого органу осередку Пласту у Львові).

23-річна Анастасія Слюсаренко розпочала свій шлях в Пласті у 2001 році. В юнацтві належала до куреня Олени Пчілки та здобула найвищий ступінь пластунки вірлиці. На сьогодні Анастасія є виховницею в курені Олени Пчілки. Впродовж кількох років працювала в Булаві Дійсного членства Станичної пластової Ради. Завершила Львівську бізнес-школу Українського Католицького Університету, випускниця кафедри міжкультурної комунікації та перекладу Львівського Національного Університету ім. Івана Франка. Засновниця Громадської організації «Тарілка».

Загальний збір станиці (ЗЗС) є обов’язковим заходом в організації Пласт, де керівництво осередків звітує перед членами організації про свою діяльність. Під час ЗЗС також обирається, шляхом голосування, новий провід (керівнитцво) осередку.
Станична Пластова Рада – керівний орган осередку організації. Осередок Пласту у Львові є найбільшим у світі і налічує понад 2100 осіб.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: