Разумков пообіцяв наслідки для депутатів, які проходили поліграф

1156911

Для боротьби з корупцією підходять усі методи, зокрема й поліграф.Про це заявив голова Верховної Ради Дмитро Разумков, повідомляє Цензор.НЕТ.

Для боротьби з корупцією підходять усі методи, зокрема й поліграф.
Про це заявив голова Верховної Ради Дмитро Разумков, повідомляє Цензор.НЕТ.

«Стосовно доцільності - я вважаю, що будь-якими шляхами, якими можна боротися з корупцією, - потрібно боротися», - сказав Разумков, відповідаючи на запитання про доцільність боротьби з корупцією за допомогою поліграфа.

Разумков також наголосив, що цей процес матиме політичні наслідки.

«Що стосується наслідків: усі колеги, які проходили поліграф, казали, що це насамперед політичні наслідки. Окремо з цим працюватимуть антикорупційні органи», - сказав спікер парламенту, висловивши сподівання, що результати відповідної діяльності правоохоронців будуть найближчим часом.

Як повідомлялося, Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) відкрила кримінальне провадження за фактом можливого отримання хабаря в розмірі по 30 тисяч доларів чиннимим народними депутатами.

Нагадаємо, колишній віцепрем'єр-міністр Павло Розенко заявив: «Офіс Президента висунув підозру 11 народним депутатам України від партії «Слуга народу». Їх звинувачують в отриманні 30 000 доларів (кожному) за голосування проти одного антикорупційного законопроєкту на засіданні Комітету Верховної Ради... Офіс вимагає від депутатів-слуг пройти детектор брехні».

Пізніше народний депутат України від «Слуги народу» Олександр Дубінський підтвердив інформацію, що членів фінансового комітету від «СН» перевірять на детекторі брехні. А заступник голови Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Євгенія Кравчук повідомила, що керівництво фракції «Слуга народу» зустрінеться із членами парламентського комітету з питань фінансів податкової і митної політики перед перевіркою на поліграфі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: