Шестеро вихованців ЛКП «Лев» чекають на господарів (фото)

gcb6
фото Марти Возної

Усі вони активні, веселі, хочуть вчитись та бути компаньйонами. 

Усі вони активні, веселі, хочуть вчитись та бути компаньйонами.

В ЛКП «Лев» оприлюднили фотографії своїх вихованців, які шукають домівку. Цього разу додому хочуть 6 собак.

Собаки перебувають на комунальному підприємстві 21 день. Якщо їх не вдається прилаштувати, тварин випускають на місце відлову, тож чотирилапі дуже потребують дому.

«Якщо ви подивитесь в очі цих неймовірних пухнастиків, побачите безмежну жагу почути: «Я тебе люблю». Для господарів, які щиро покохають хвостатих, чотирилапі одразу відкриють свої великі теплі серця, стануть вірними друзями, генераторами щастя і чудовими компаньйонами, з якими ніколи не буде сумно», - кажуть в ЛКП «Лев».

Молодий собака-друг Сем. Чотирилапий добре гуляє на повідку і чудово підійде для проживання сім‘ї, де є діти, які люблять тварин.

Рубі - хвостатий енерджайзер, який стане для свого господаря другом та охоронцем, адже не лише любить спілкування з людиною, а й голосно гавкає.

Молода мегаактивна Чілі. Чотирилапа має здібності до навчання, тож стане для свого господаря вірним другом та пильним охоронцем.

Етель - молода та енергійна собака, яка може проживати в квартирі та в сім'ї з дітьми. Етель добре гуляє на повідку, слухняна та піддається навчанню.

Мула - молода дуже чемна і слухняна собака. Хвостата добре гуляє на повідку, швидко навчається і може проживати в квартирі.

Метис вівчарки Рекс. Собака потрапив до нас наляканим та хворим. Наші ветеринари його вилікували, а кінолог відновив його віру в людей, тож тепер Рекс готовий переїхати в новий дім і стати для свого господаря хорошим другом та охоронцем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: