У Львові розшукали літню жінку, яка не змогла знайти свого дому

75289074_986479665044119_9168498400809713664_n

На 102 звернулися небайдужі громадяни, які помітили жінку похилого віку, яка вийшла з кущів на вулиці Патона. Зі слів заявників, вона виглядала розгубленою.

Інспектори приїхавши на виклик побачили дезорієнтовану літню жінку. Вона не пам’ятала де живе. Патрульні опублікували в соцмережах звернення і за лічені хвилини її упізнали сусіди і повідомили про це поліцейських, - повідомляють у патрульній поліції Львівської області.

З’ясувалося, що 90-річна жінка зранку вийшла до церкви і не повернулася. За адресою куди викликали патрульних, бабуся жила колись. Поліцейські відвезли жінку до додому на вулиці Роксоляни і передали доньці, яка не знаходила собі місця. Родина шукала її, але до поліції не зверталася, адже раніше вона поверталася сама додому.

У патрульній поліції повідомляють, щоб близькі поверталися додому, створено базу тих хто часто губиться, в ній є понад 300 осіб, яких відшукали чи повернули додому.

«Ми піклуємося про Вашу безпеку і наголошуємо на необхідності подбати про рідних, особливо літнього віку, які можуть заблукати або ж взагалі забути де живуть: покладіть записку з адресою і номером контактної особи в кишені, нашийте дані на підкладку верхнього одягу, зробіть інформаційний браслет на руку», - йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: