Заступник голови Нацполіції запевнив, що не виселятиме Нацкорпус із Золотого

dd66bc8-ze3

Заступник глави Національної поліції Вадим Троян запевняє, що групи поліцейських, які прибули до Золотого-4 Луганської області не мають завдання будь-кого виселяти звідти.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції України.

«За словами Вадима Трояна, спільна група з поліцейських і військовослужбовців ВПС відвідала будівлю, де розмістилися представники Національного корпусу, з метою звичайної перевірки. Така перевірка є нормальною дією, оскільки територія, де розташований населений пункт Золоте-4, належить до зони проведення Операції Об’єднаних сил», - йдеться в повідомленні.

«Я вважаю, що зараз спекулювати на будь-яких моментах, навіть у простих словах, мовляв, «хтось когось буде штурмувати», не можна».

Він заперечив, що поліцейські мають наміри виселяти когось із Золотого, а також закликав не спекулювати на цій темі.

Нагадаємо, 26 жовтня президент Володимир Зеленський приїхав у с.Золоте-4, де добровольці та ветерани виступають проти відведення українських військ.
Під час спілкування з одним з чоловіків Зеленський заявив: «Я прийшов тобі сказав, ви зброю відведіть. Ти мені переводиш стрілки. Ти мені взагалі не можеш ніякі ультиматуми озвучувати....  Я президент цієї країни. Мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: