Брати Гози зі Львівщини стали медалістами на європейських змаганнях з важкої атлетики

переможці

У столиці Румунії Бухаресті 17-27 жовтня проходив чемпіонат Європи серед юніорів та молоді з важкої атлетики, який зібрав спортсменів з усіх країн старого світу.Молодіжна збірна команда України стала переможцем змагань.

У столиці Румунії Бухаресті 17-27 жовтня проходив чемпіонат Європи серед юніорів та молоді з важкої атлетики, який зібрав спортсменів з усіх країн старого світу.
Молодіжна збірна команда України стала переможцем змагань.

Про це повідомляє відділ комунікації Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

У складі збірної команди України були 3 представники Львівщини: Володимир та Богдан Гози і Анатолій Горідько. Виступ братів Гозів можна назвати тріумфальним.

«Виступ 17-річного першокурсника Богдана Гози на юніорському Євро у ваговій категорії до 102 кг викликав подив усієї важкоатлетичної спільноти світу, - йдеться у повідомленні. - Богдан розпочав свій міжнародний дебют, піднявши одразу 4 юнацькі рекорди світу (2 у ривку та 2 у сумі двоборства) та 6 рекордів Європи (3 у ривку, 1 у поштовху та 2 у сумі двоборства). У ривку йому підкорилися 170 кг, а у поштовху 195 кг. В активі Богдана срібло чемпіонату Європи серед юніорів до 20 років в сумі двоборства (365 кг) та мале срібло у ривку (170 кг).

Титулований важкоатлет з Жидачева Володимир Гоза після важкої річної травми не тільки зміг повернутися на міжнародний поміст, але й скласти гідну конкуренцію найсильнішим важкоатлетам Європи у ваговій категорії до 96 кг. В останній спробі поштовху на 200 кг наш атлет виборов срібну нагороду змагань з сумою двоборства (364 кг). Також у активі Володимира мале срібло у ривку (164 кг) та малу бронзу у поштовху (200 кг).

Також вдалим виявився міжнародний дебют львівського динамівця Анатолія Горідька, який класифікувався у ваговій категорії до 81 кг. Спортсмен вдало використав усі 6 спроб та посів 8 позицію юніорського Євро».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: