Львів'ян просять долучитися до допомоги Ганусі Карачевській у боротьбі з онкологією

карачевська

Після різкого болю у животі в 23-річної Ганусі Карачевської виявили небезпечну хворобу - нейрофіброму. Це пухлина, що проросла з нерву крижової кістки хребта у черевну порожнину, відтісняючи всі внутрішні органи.

Три після різкого болю у животі в Ганусі Карачевської виявили небезпечну хворобу - нейрофіброму. Це пухлина, що проросла з нерву крижової кістки хребта у черевну порожнину, відтісняючи всі внутрішні органи.

Після операції у 2016 році Ганусі покращало, однак за три роки, при повторному обстеженні лікарі зафіксували рецидив.

Про це йдеться у дописі на сторінці Фейсбук-спільноти «Школа права УКУ».

«За три роки залишкові пухлинні маси виросли десь удвічі, з паралельним дробленням крижової кістки, тиском на нервові закінчення і відтисканням м’язів. Це і спричиняє такий біль і єдиний спосіб його усунути – хірургічне втручання», - пояснює дівчина.

Врятувати Ганусю можна за допомогою хірургічного втручання, однак проводити операцію необхідно терміново. Адже чим більшою росте пухлина, тим складніше лікарям у процесі операції до неї дістатися (якщо пухлина досягне великих розмірів, нейрохірурги просто не зможуть потрапити до її кореня). Крім того, вже понад 3 місяці дівчина вживає опіоїдні препарати, які знімають біль, але викликають звикання. Через декілька місяців їхнього вживання Ганусі доведеться лікувати також наркозалежність.

Здійснити пожертву (у гривнях та валюті) можливо безпосередньо на рахунок ПриватБанку:

5363 5420 2004 4195 Карачевська Ганна Романівна

Якщо Ви клієнт банку, в якому існують обмеження грошових переказів на рахунки інших банків, здійснити пожертву можна через сервіс LiqPay з комісією 2,75%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: