Головне управління ДМС у Львівській області очолив Ярослав Скиба

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Керівником Головного управління Державної міграційної служби у Львівській області став Ярослав Скиба, який раніше, 2014 року, потрапив під дію закон «Про очищення влади».

Про це повідомила на своїй сторінці у ФБ журналіст Вікторія Балицька.

«Відсьогодні Головне управління ДМС у Львівській області очолює Ярослав Скиба. Той, що був люстрований у 2015 році, про що є відповідний запис на сайті Міністерства юстиції. Я.Д. Скиба там під номером 694. На посаді чиновник поновлений рішенням Верховного Суду від 3.10.2019. І я так розумію, має отримати заплату за кілька років вимушених погулів. Що це відбувається в країні? Люстрація вже відмінена? Чи як? Завтра, об 11:00, представлення «нового» начальника. Додаю скріни відповідного наказу і фрагментів сайту міністерства юстиції», – йдеться в дописі.

Сьогодні, 30 жовтня, об 11 годині мало відбутись представлення нового керівника ДМС у Львівській області.

Нагадаємо, Ярослава Скибу поновили на роботі з 1 липня 2015 року. Таке рішення прийняв Верховний Суд 3 жовтня 2019 року. Чиновникові виплатять заробітну плату більше ніж за 4 роки вимушеного прогулу.

Раніше Ярослав Скиба вже очолював Міграційну службу Львівської області, однак у 2014 році був люстрованим. До слова, Ярослав Скиба досі є у списку осіб, щодо яких було застосовано положення Закону Україну «Про очищення влади», оприлюдненим на сайті Міністерства юстиції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: