Нардеп Дубінський звинувачує голову ДМСУ Максима Нефьодова в корупції

нефьодов
Максим Нефьодов

Депутат від «Слуги народу» Дубінський звинуватив голову Митної служби Максима Нефьодова у прикритті корупції, бо той нібито призначає на керівні посади «виключно корупціонерів».

Про це повідомляє «Громадське».

Депутат Дубінський звинуватив Нефьодова у прикритті корупції, бо той нібито призначає на керівні посади «виключно корупціонерів», які «заносили гроші» екс-прем’єру Володимиру Гройсману та колишньому очільнику митниці Мирославу Продану.

Він також опублікував розслідування «свого колеги» про те, що фірма свояка Нефьодова Андрія Дулика причетна до схеми з відмивання НДС під час розмитнення авто зі США.

У кулуарах Ради Дубінський сказав журналістам, що сьогодні, 30 жовтня, на Нефьодова очікують у комітеті Ради з питань фінансової, податкової та митної політики, де зокрема і поставлять запитання про цю схему.

Натомість Нефьодов назвав заву Дубінського чорним піаром. «Сумно, що шановний депутат та шановні журналісти опускаються до настільки примітивних маніпуляцій, які можна легко перевірити», — сказав він.

Очільник митниці уточнив, що в опублікованому розслідуванні ціни на авто вказані у канадських доларах, курс якого до долара США — 1,31 (долар США дорожче).

«Будь-яка людина, яка поділить ці цифри, побачить, що машини оформлені за ціною, вище ніж те, що звинувачується у буцім-то заниженні», — зазначив він.

Нефьодов наголосив, що його подібні звинувачення не дивують.

«Я розумію, що наші побажання та наші прагнення звільнити більшість вищого керівництва митниці будуть викликати такий чорний піар і бруд. Ставлюся до цього філософські, і повірте, з планів нас це не зіб’є. Корупція і проблеми з митниці точно підуть», — резюмував він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: