Секс-скандал у новій Раді: як у соцмережах реагують на переписки Яременко

image

Новий парламент за два місяці своєї роботи вже відзначився кількома пікантними ситуаціями, породженими фото та відео записами про те, що пишуть чи навіть чим займаються народні обранці у сесійній залі.

У середу сайт «Букви» опублікував знімки переписки з, як зазначається, телефону голови комітету з питань зовнішньої політики Богдана Яременка (фракція «Слуга народу»).

Автори фото стверджують, що депутат просто під час засідання Ради переглядав кілька чатів під назвою «Мережа знайомств Мам…» і «Loveeto».

Далі, як видно зі знімків екрану, Богдан Яременко написав комусь російською: «Умови зустрічі з тобою».

На що ймовірна співрозмовниця відповіла: «Привіт. Місце твоє. Секс захищений, класика і орал. Анальний - табу. Година - 100 доларів. Дві години - 150. На ніч не лишаюся. Побажання можна».

 

Автори на сайті «Букви» також додають, що Богдан Яременко одружений та має двох дітей.

Пізніше сам депутат відреагував на публікацію, назвавши її «провокацією».

«Після того, як кілька колег по фракції стали жертвами любителів підглядати і читати через плече, ми застосували певні запобіжні заходи і тепер знаємо, коли "журналісти" підглядають в наші телефони. Отримавши такий сигнал я вчинив учора провокацію та дозволив сфотографувати сфабриковане "листування"», - написав він у Facebook.

«Це спрацювало. Мисливець за паленими фактами сфотографував те, чого немає. Не варто вірити усьому, що публікують ніби то ЗМІ», - пояснив Богдан Яременко і додав, що «далі буде».

Утім, такі пояснення не задовільнили частину опонентів голови комітету з міжнародних відносин, які тепер у соцмережах запитують про його ставлення до легалізації проституції.

До слова, коли скандал вже набрав обертів, сайт «Букви» оприлюднив у Facebook нові фото та відео, на яких, як журналісти стверджують, Яременко в онлайні спілкується із іншими жінками. За їхніми даними, народний обранець листувався із дівчиною, який близько 20 років, та цікавився в неї «скільки їй треба грошей на місяць», а іншій дівчині розповідав, що одружений та є «новою людиною в політиці».

Окрім того, на відео Яременко в смартфоні зайшов в застосунок для знайомств Tinder і став гортати сторінки запропонованих програмою дівчат. Подивившись на них, нардеп вимкнув телефон і сховав його в кишеню піджака.

У підсумку народний депутат від Слуги народу Богдан Яременко попросив вибачення через скандал довкола його листування у Верховній Раді.

Сам Яременко на своїй сторінці у Facebook опублікував пост, в якому заявив, що листування було «провокацією», аби зловити журналістів на підгляданні.

Після резонансу у ЗМІ він видалив той пост у Facebook, пояснивши, що «не всі рішення бувають однаково вдалими».

«Я вилучив попередній пост і хочу вибачитися перед усіма, кому своїм необдуманим вчинком створив проблеми: від дружини і дітей до фракції і президента», — написав Яременко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: