«Слуга народу» підтримає зняття недоторканності з Дубневича

dub4-640x394

Фракція «Слуга народу» буде голосувати у Верховній Раді за позбавлення недоторканності народного депутата з групи «За майбутнє» Ярослава Дубневича.


Про це у коментарі журналістам в парламенті заявив перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко, повідомляє Укрінформ.

«Будемо підтримувати зняття недоторканності. І я думаю, що більшість депутатів будуть підтримувати решту заходів, якщо прокуратура буде просити про це», - сказав Корнієнко.

Нагадаємо, у середу, 30 жовтня, о 15:00 має відбутися засідання Комітету з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи ВР, участь у якому планує взяти генеральний прокурор Руслан Рябошапка. На засіданні комітету передбачається розгляд подання генпрокурора про надання Радою згоди на притягнення до кримінальної відповідальності депутата Ярослава Дубневича.

Рябошапка 17 жовтня підписав відповідне подання до Ради щодо Ярослава Дубневича.

Зокрема, як стверджують слідчі, будучи депутатом восьмого скликання і головою Комітету ВР з питань транспорту, Дубневич разом зі спільниками розробив схему щодо узгодженого завищення ціни під час реалізації стрілочної продукції для філії «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Укрзалізниця».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: