У Славській ОТГ відкрили сучасний Центр надання адміністративних послуг

_1572362843_613x321.78406055209_3_0

У вівторок, 29 жовтня, у Славській ОТГ за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» відбулось відкриття Центру надання адміністративних послуг Славської селищної ради.

Як інформують у прес-службі Львівської ОДА, у ЦНАП Славської селищної ради публічні послуги зможуть отримувати як жителі Славської громади, так і Сколівського району. Прийом, консультування, інформування та обслуговування суб’єктів звернення працівниками ЦНАП здійснюватимуть 5 працівників, які виконують функції адміністраторів у будівлі, загальною площею – 92,48 м2. Разом з тим, утворено віддалені робочі місця у Волосянківському, Нижньорожанківському та Либохорівському старостинських округах.

Громада самостійно зробила капітальний ремонт приміщення ЦНАП та облаштувала його для потреб людей з обмеженими можливостями. Задля зручності відвідувачів, які до ЦНАП приходять разом з дітьми, облаштовано дитячий куток.

Допомогу в інституційному створенні ЦНАП, а також в оснащенні центру меблями та сучасною технікою зі спеціалізованим програмним забезпеченням Славська  ОТГ отримала в межах реалізації Програми «U-LEAD з Європою».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: