ЄБРР інвестуватиме 300 мільйонів євро на розвиток українських доріг

396276

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) виділить 300 мільйонів  євро на розвиток українських регіональних доріг.

Про це стало відомо після зустрічі президента України Володимира Зеленського з віце-президентом ЄБРР Аланом Пію в Маріуполі на інвестиційному форумі RE:THINK. Invest in Ukraine. Про це пише прес-центр Офіса президента.

Також у повідомленні зазначається, що інвестиції ЄБРР в Україну протягом поточного року склали 1 млрд євро, це рекордний показник за останні 5 років. Зеленський подякував ЄБРР за співпрацю та кроки спрямовані на розвиток української економіки.

«Cторони обговорили умови збереження високого рівня інвестицій в Україну та погодилися, що інвестори приходитимуть у разі стабільності, передбачуваності, а програма МВФ додасть інвестиційної впевненості», - зазначають у Офісі президента.

Як повідомлялося раніше, Верховна Рада прийняла в цілому законопроект № 2039, який направляє на ремонт доріг державного значення понад 1 млрд грн, які раніше планували витратити на ремонт траси Одеса - Рені і Північного об'їзду Рівного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: