З початку доби бойовики дев'ять разів обстріляли Донбас

оос1

З початку доби російсько-окупаційні війська дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

«Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Зафіксована і вогнева активність ворожих снайперів», - йдеться у вечірньому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики тричі відкривали вогонь: поблизу Красногорівки - зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; двічі біля Водяного - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання «Північ» зафіксовано шість обстрілів: біля Зайцевого - з мінометів калібру 82 мм та автоматичних гранатометів; тричі поблизу Кримського - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік Луганського - зі стрілецької зброї; біля Південного - з СПГ, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Зазначається, що з початку доби втрат серед українських військовослужбовців не було.

«Другу добу триває процес розведення сил і засобів з обох сторін (дзеркально) на ділянці №2 в районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області», - додали в штабі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: