Ганущин зустрівся з керівниками диппредставництв іноземних держав в Україні

89cd31acbb47ff028f02ac787982ae78

У межах ХІХ Міжнародного економічного форуму сьогодні, 31 жовтня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин зустрівся з керівниками дипломатичних представництв іноземних держав в Україні.

Про це інформує прес-служба Львівської облради.

На початку зустрічі очільник облради подякував іноземним гостям за участь у ХІХ Міжнародному економічному форумі, акцентувавши, що ми цінуємо їхню увагу до Львівщини, і це велика честь для нас.

«Ще раз наголошу, що бізнес на Львівщині почувається безпечно. Доказом цього є успішна діяльність у нашому регіоні багатьох іноземних компаній. Тому дуже важливо для нас, щоб країни, які Ви представляєте, отримали сигнал, що на Львівщині бізнес має всі права і можливості.

У свою чергу Львівська обласна рада готова всіляко сприяти залученню іноземних інвестицій у наш регіон. Упевнений, що після форуму в нас буде ще більше різноманітних зв’язків для подальшої співпраці», - підкреслив Олександр Ганущин, звертаючись до керівників дипломатичних представництв іноземних держав в Україні.

Варто зауважити, що участь у спілкуванні взяли Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Білорусь в Україні Ігор Сокол, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Казахстан в Україні Самат Ордабаєв, Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Лівія в Україні Абдуразак М.С. Граді, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Молдова в Україні Руслан Болбочан.

Відтак сторони обговорили потенційні напрямки співпраці, зокрема зосередившись на залученні інвестицій в нашу область.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: