Зриву опалювального сезону не буде: у Новий Розділ та Новояворівськ ОДА направила кошти

опалювальний

З обласного бюджету виділили черговий транш для запуску опалювального сезону у Новояворівську та Новому Роздолі.

Про це повідомляє відділ комунікації Львівської ОДА.

Сьогодні, 31 жовтня, відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо недопущення зриву опалювального сезону у містах Новояворівськ та Новий Розділ.

Комісія прийняла рішення виділити на поворотній основі фінансовий ресурс з резервного фонду обласного бюджету в сумі 2 млн 739,3 тис гривень міським бюджетам міст Новояворівська і Нового Роздолу для здійснення заходів, пов’язаних із ліквідацією наслідків ситуації, що склалась.

Міським головам Новояворівська та Нового Роздолу доручили невідкладно забезпечити укладення відповідних договорів, директорові ПП «Гарант Енерго М» – забезпечити цільове використання цих коштів. Окрім того, департаменту розвитку та експлуатації ЖКГ Львівської ОДА спільно з міськими головами міст обласного підпорядкування та керівниками теплопостачальних підприємств області доручили забезпечити допомогу технічними працівниками на договірних засадах для виконання аварійно-ремонтних робіт та ліквідації проривів на аварійних ділянках мереж теплопостачання.

Зазначимо, керівництво Львівської ОДА неодноразово зверталось до Уряду щодо сприяння у вирішенні ситуації з недопущення зриву опалювального сезону у містах Новояворівськ та Новий Розділ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: