ХІХ Міжнародний економічний форум: Ганущин привітав учасників дискусії Invest in Lviv Region: Focus on Tourism

d89f8a3e1c74dab0c89ff3623905802f

Сьогодні, 1 листопада, у межах другого дня ХІХ Міжнародного економічного форуму голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин виступив на початку роботи панельної  дискусії «Invest in Lviv Region: Focus on Tourism».

Про це інформує прес-служба Львівської облради.

«Туризм -  високорентабельна  індустрія, яка за різними оцінками в світі важить більше 3% ВВП. У цій галузі працюють свої закони та правила, це сфера, яка потребує постійного удосконалення послуг та пропозицій. Адже продукт, який виробляється, має бути конкурентним. Як розвивати туризм на Львівщині, у чому нам мають допомогти Карпати, де тут роль і місце держави, органів місцевої влади та місцевого самоврядування, думаю, буде одними з тематик до обговорення під час панельної дискусії», – зазначив під час виступу Олександр Ганущин.

Також сьогодні в межах форуму передбачено проведення тематичних заходів у сферах агропромислового розвитку, експорту,  міжнародної технічної допомоги та енергозбереження.

Зазначимо, що Міжнародний економічний форум - це потужна національна і міжнародна платформа, створена для компетентного обговорення важливих проблем, пов’язаних із конкурентоздатністю регіонів, їх стратегічним розвитком та економічним зростанням.

Головними завданнями цього заходу є: представлення України як безпечної території для ведення бізнесу, діалогу між владою і бізнесом, активізація транскордонної співпраці, залучення інвестицій, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та зарубіжними діловими колами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: