Вихованці ЛКП «Лев» шукають господарів

IMG_6353

П’ятеро вихованців ЛКП «Лев» шукають нових господарів. Забрати песиків можна за адресою: вулиця Промислова, 56.

«Вульфік - молодий собака, який потрапив до нас травмованим внаслідок ДТП, - розповідає працівниця комунального закладу Віра Готь. - Наші ветлікарі поставили його на лапи, тож тепер Вульфік готовий переїхати у нову родину, де він зможе проходити реабілітацію після важких травм».

Марк потрапив на підприємство на лікування, тому що мав пухлину на шиї. Ветлікарі Першої комунальної ветеринарної клініки провели успішну операція Марку. Тепер хвостатий шукає люблячу сім‘ю.

Собака середнього віку Дін. Чотирилапий потрапив в ЛКП «Лев» у дуже занедбаному стані, був брудним, а все його хутро було скуйовдженим. По поведінці видно, що хвостаний донедавна був домашнім. Дін з радістю контактує з людьми та виконує базові команди, але помітно, що він сумує за своїм господарем.

Врівноважений і спокійний Мішаня. Чотирилапий обожнює спілкування з людьми та довготривалі прогулянки, тож стане для свого господаря хорошим другом та компаньйоном.

Молодий собака з чудовим хутром кремового кольору Кевін. Хвостатий стане для свого господаря вірним другом та пильним охоронцем. Завдяки роботі з кінологом Кевін соціалізувався і уже зараз готовий переїхати до свого нового дому.

Фото Ірини Шелест та Марти Возної.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: