Виконком дозволив добудувати офісний центр на Зеленій

5ebe79f0f71ebaf09b45fc56b3028280

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив зміни до містобудівних умов та обмежень на будівництво житлово-офісного комплексу на вул.Зеленій.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив зміни до містобудівних умов та обмежень на будівництво житлово-офісного комплексу на вул. Зеленій.

Містобудівні умови та обмеження були видані 2 листопада 2018 року ТзОВ «Реновація» на будівництво житлово-офісного комплексу з вбудованими об’єктами обслуговування населення, підземною автостоянкою, трансформаторною підстанцією та даховою котельнею на вул. Зеленій, 151 зі знесенням існуючих будівель.

Своїм рішенням виконком дозволив збільшити граничну висоту житлово-офісного комплексу на 6 метрів, з 42 до 48 метрів.

Житлово-офісний комплекс будують на трьох земельних ділянках, площею 1,8077 га, 0,1553 га та 0,0205 га, які призначені для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Функціональне призначення земельних ділянок – зона Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови, зона ТР-2 – зона транспортної інфраструктури відповідно до детального плану території у районі вул. Зеленої, вул. М. Пимоненка, вул. Д. Січинського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: