Яременко написав заяву про звільнення з посади голови комітету Ради

яременко

«Копію заяви, щоб заспокоїти Давида і три фракції парламенту, я вивішу в коментарях трохи пізніше», - заявив нардеп.

Голова комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентської співпраці Богдан Яременко написав заяву про звільнення з цієї посади.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

«З метою порятунку українського парламентаризму від мене, а української журналістики в особі сайту «Букви» від статті 163 та 182 Кримінального кодексу України, та враховуючи дрібний політичний шантаж трьох фракцій парламенту, я написав заяву про складання повноважень голови комітету», - написав Яременко.

Він також заявив ,що через голову фракції Давида Арахамію йому передали, що «для трьох фракцій буде достатньо, якщо до 19:00 я особисто повідомлю про заяву про відставку - в пості фейсбуці».

«Копію заяви, щоб заспокоїти Давида і три фракції парламенту, я вивішу в коментарях трохи пізніше, тому що зараз їм янтики в кращому місці Києва Cheburek.ua. Фотокопія заяви не пізніше 23:00 буде розміщена в коментарях до цього посту», - зазначив нардеп.

«Написати - напишу. Але передам голові Верховної Ради України (перед яким мені за цей безлад дійсно незручно) тільки тоді, коли (і якщо) рішення про мою відставку прийме фракція партії «Слуга народу», яка мене на цю посаду і рекомендувала (орієнтовно в понеділок через тиждень)», - додав Яременко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: