Яременко опублікував заяву про звільнення, але з відкритою датою

6lXqPJdFWNFfThXcqgxOt4UzNUoJOTo1
Фото: відкриті джерела

Народний депутат Богдан Яременко написав заяву про відставку з посади голови комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва. Але подавати її поки що не буде.

Фото заяви Яременко опублікував у коментарі до власного написаного у п'ятницю, інформує Українська Правда.

 

Заява написана на ім'я голови Верховної Ради Дмитра Разумкова. Водночас на ній не стоїть число, а вказано лише "листопада 2019 р."

Сам Яременко на своїй сторінці у Фейсбук написав:

"З метою порятунку українського парламентаризму від мене, а української журналістики в особі сайту “Букви” від статтей 163 і 182 Кримінального кодексу України, і з огляду на дрібний політичний шантаж трьох фракцій парламенту, я написав заяву про складення повноважень голови комітету.

Написав, бо через Давида Арахамія мені передали, що для трьох фракцій буде достатньо, якщо до 19:00 я повідомлю про заяву про відставку особисто в пості в фб.

Копію заяви, щоб заспокоїти Давида і три фракції парламенту, я вивішу у коментарях трохи пізніше, бо зараз їм янтики в найкращому місці Києва".

Як повідомляє Детектор медіа, 1 листопада нардеп повідомив, що передасть заяву спікеру парламенту лише тоді, коли відставку прийме фракція «Слуги народу». За його словами, це може відбутися приблизно через тиждень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: